Yağmur

başlık atma konusunda başarısızım:) Bu başlığın tek sebebi şu an dışarda yağmur var. kulağımda ilgiç bi remix :) Ve iki şirin emanet var yan cenahda:) hala uymadılar. Ne çabuk unutuyolar her şeyi. ne yoğun yaşıyorllar herşeyi ya da. bu an o kadar bu an ki onlarda... başka bi anın duyguları, hayaletleri gölgeliyemiyor onu. Meryem tüm azaları tek tek soruyor Zeynebe:) ah ah.. uyuycakmış. e uyusun. uyu yavrucum:P hemen uyu hatta. çocukları uyutmak için yapılan tüm fiilller bana komik gelir aslında. ama onlarsız uyumuyo bu veletler:) işte şimdi sol cenahta. bana diyoki 'uyuycam' diyorum ki' uyu...' uyuycam diye ağlamaya başlıyo. yani diyoki bu çocuk 'pls beni 6 şiddetinde salla. hem öle sallaki karnmdaki stülün şakırdısını duyayım:D sonra bana bide türkü söyle o berbat sesinle:D ağlıyo:(
ben onlar için iki işirin emanet mi demiştim. ne zmn? teyze olmak zor ya:( pişmanım ... tevbe etsem geçermi:)
deyze uyuycaaaaaam:((((((((

Yorumlar

İpsiz Uçurtma dedi ki…
Aslında diyeceklerimin yazılan yazı ile alakası yok...

Yeni okuduğumdan değil de; yeni çağrışım yaptığından olacak. Senin blog adına benzer birşey var. Penguen adındaki mizah dergisinde sandıkiçi köşesine benziyor.

Bence bir hafta al, hoşuna gideceğini umuyorum...
Hacer dedi ki…
söz konusu dergiyi ve bahsettiğin başlığı bilmiyorum Alp:) bu ado nur koydu, sağolsun. önerin için sağol. ulaşırsam aklımda olucak:)
haklısın mina. ulaşılabilirlik çoğu nankörlük oluyo di mi:( w.a.s.
sewgiler

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cık cık...