Bıdık diş çıkarıyor. Öyle ki halihazırda çıkmış olan dier dişcikleri mütemadiyen gıcırdıyor:P Pek asabi yani. Heyyt ülen naraları koparıyor adeta:P Her şeye kızıyor, her bişiyi istiyor. Dur, bekle, filan kar emiyor da etmiyooor. Ben bunlarla boğuşurken günlerdiiiir, bu akşam alt kattaki sakin (eskiidendiii çooook eskideeen:P) kapıma dayandı. Eşimin yeğeni açtı kapıyı. Ben hole çıktığımda o huzura duhleylemiş, göbeğinde bağladığı eleriyle fırçaya hazır bekliyordu. Çaktım hemen davayııı. Hakikat;O kiracı, biz ev sahibiyiz. Manzara; o ev sahibi biz kiracıyız:P Hadiseyi çaksam da saflığa vurup en hallice odaya onu buyur ettim. " oturmaya gelmedim.." filan dese de gösterdiğim yere oturdu. Kaynadııı, köpürdüü, taştııı. Çok gürültü yapıyomuşuz. 'Gürültü çıkmasın die elimden geleniyo yapıyorum, bundan sonra da yapmaya devam edeceğimdir' cümlesini kaç kere yineledim bilmiyorum. O kavga etmek istiyordu belli. Ama açıkça dedim, ben kavga etmiicem, havamda değilim:P Hem çok manyakça olur, ben olayı kabulleniyorum ve caresi için halihazırda çabaladığım gibi gelecek içinde devam mesajı veriyorum, eee, nie kavga edicez. Dediğim gibi, o gelirken niyeti bozmuş ya, kavga etmememiz fikrine alışamadı. Bi süre tek taraflı fırtına kopardı. Kiracılarla muhatab olan kaynıma ve kayınpederime olayı yansıtma gibi bişi ile tehdit etti beni:P(ki olay yeğenim(eşimin yeğeni) tarafından akşam zaten söz konusu kişiler ve daha fazlasına yetiştirilmiş bile:P) Sonra baktı olmuyo, kalktı, çıkarken bişi demeden çıkıp kapıyı çekti. Ardından kapıyı açıp' güle güle dedim':P o da ii akşamlar dilemek zorunda kaldı. Neydi bu şimdi? Bu sıra sık karşılaştığım gerip diyaloglardan biri. Buradan giderek daha da soğuyorum. Öyle bi halleri var ki ya can ciğer olmalıyız ya düşman. Bi de biriyle sorun yaşarsan dierleri de sorun çıkarıyo:P Hepimiz birimiz, birimiz hepiciğimiz için!
Gitmek istiyorum, alt komşumun toprak olduğu bir yere... Gitmek istiyorum. Üst komşum da gökyüzü olsun;)
Hee, olayı naklettiğim B.'nin fikri, bıdığı alt komşuma teslim etmem yolundaydı. "Al işte sorumlu bu, nabacaksan yap, aranızda halledin" deseymişim a:)

Yorumlar

Siyah elma dedi ki…
KİRACININ TAVRI İLGİNÇ DOĞRUSU.
BİZİMKİNİN DİŞ KRİZİNDEN DAHA ÇOK İNAT NÖBETLERİ TUTUYO, ŞİMDİLİK ŞİKAYETE GELEN OLMADI, GELEN OLURSA NAPICAAMIN DA GARANTİSİ YOK.
İŞİN TUHAFI O AMAÇSIZCA ÇIĞLIKLAR ATARKEN; BENİM SİNİRLERİME HAKİM OLMAM DA ÇOK ZOR OLMAYA BAŞLADI. GELENİN VAY HALİNE :)
Hacer dedi ki…
Ben o inat nöbetlerinin, tüm tututurma ve amaçsızca çığırmaların dişten kaynaklandığını düşünüyodum. Bence civcivin dişlerine bi daha göz gezdir:)Kaç aylık, hepsini çıkardı mı bilmiyorum gerçi ...
Siyah elma dedi ki…
28 aylık... dişle alakası olduğunu sanmıyorum ama sebebin diş olmasını çok isterdim.
artık beğeni duygusu gelişti ve her durumda kullanıp kendi istediğinin olmasını istiyor.
Mesela bazen; izlemek istediği kanalı açıp, değiştirmememiz için kumandayı saklıyor.
Adsız dedi ki…
Heee, ama iki yaşındaaa. Allah kolaylık versin:)Onlarda her bişi mübah ve her şey normal;)Geçecektir yakında.
Siyah elma dedi ki…
İNŞAALLAH. DUALARIM BİR AN EVVEL GEÇMESİ YÖNÜNDE ZATEN :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cık cık...