Biten Tatiller Ve Geri Dönen Yorgun Tatilciler:P

Neydi bu leyyyn:P Yaz tatili gibi hiç bitmeyecek sandım:P AA ne ayıp hacer ,senin gibi cici bi kıza yakışıyo mu leyyn meyn. Cıkss. Tatiller insanın vücut fonksiyonlarını yavaşlatıyo. Veriyolar abicim kocaman tatiller. Yani atıyolar bizi engin tatillerin kucağına, sonra bi sabah zınk diye bitiveriyo enginmiş gibi görünene tembellik! Hedi kızım kalk çalış, oku, yaz, cız...Öğleye uzayan uykuları uykusuzluklara devşir bi süre:S Esne de esne. Bunca uzatınca tatili bi de tatilden çıkışa hazırlık devresi vermeliler bize:) Mesela ilk hafta yarım gün okul olabilir. Sonra saat saat artırsınnar falan.
Bu bi ısınma yazısıydı. Bazılarının zannedip sevinç çığlıkları attığı gibi ölmedim:P Geliceğimdir arada sırada;) Selam dostlarım, yan pencereler dolusu blogcu yoldaşlarım:)

Yorumlar

Hayâl dedi ki…
Oh beee şükürler olsun :))) cesur civciv altta kalmış nihayet...Hoşgeldin Hacercim...Mucksss..
Hacer dedi ki…
hoş buldum mucks;)
cirkin ordek dedi ki…
acip acip cesur civcivi gormekten gina gelmisti yasasin okul hosgeldin hacer :) yaza kadar izin yoh sana yeter bu kadar tatil:P
Hacer dedi ki…
:) malesef öğrenci evine çıkıyorum. bu akşam gidiyorum:S onun içindir kiiii yine sıkça gelemicem bloguma:( Seyrek de olsa burdayım ama;) sevgiler
Ufuk Ilter dedi ki…
Son yazıya yorum yazayım dedim :).. Ama beceremedim, annamadım hiç bişi :). Ama bi selam vermeden geçmekte olmaz ki di mi ama..
Hacer dedi ki…
Aleyküm selam:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cık cık...