Özledim Ki Ben Burayıııı

Uzuuun bi zaman oldu di mi. Artık komşu filan kalmamıştır belkide:( Ben vefalı bi kaç kişi biliyorum ama;) Hani ölsem bile ölmesin blogum deyu arada bakınıp gidecek birileri...:) Gaza getirme cümnleleri. Bi kaçınız evt ben onnardanım dediyseniz işte, düştünüs ağımaa:P Şimdi yinee ayrılııık. Amaaan ayrılııık.
Burası bi kafe. Hiç tanımadığım şarkılar duyuyorum:( İçimdeki şarkılar ise bu ara 0-6 yaşa hitapediyo:) Meselaaa, Bir gün annne örümceeek duvara tırmanmııış. yağmur yağmıış onu ıslatmııış. rüzgar esmiiiş onu fırlatmıış. güneeş açmış onu kurutmuş. Güneş aç mış onu kurutmuş. gü neş aç mış onu kurut muş... Tamalamaya zmn kalmadı:) Bu yazının müziği de o olsun:P Sevgi ve slmlar blogger komşucuklarım;)

Yorumlar

mozgan dedi ki…
:?
:!
:)
Ufuk Ilter dedi ki…
Arayanlarbulamaz sitesi, iyi bayramlar, mutlu yeni yıllar diler efendim.
Hacer dedi ki…
Eyvallah komşucuklarım:) bayram tebriğine oldukça geçikmiş bi mukabele, özleyenlere şımartılmış olmanın kıyağını unutmayacağımı ima eden bi göz kırpması yolluyorum:) :P berbat kıvırıyorum cümle sonlarımı yine:) sevgiler. Evet geldim. Evet evet geldim. Bi başka vechile , gittim. Evet evet gittim. Ama hala bendeym di mi? önemli olanda bu diil mi sevgili kardeşim;)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cık cık...