Ne çabuk değişiyor şu veletler. Bi anda baktığın bebek yüzü çocuk oluyor. İnatla taklid etmeyen hali aynaya bakıyomuşsun hissini uyandırmaya başlıyor. Yok canım daha anlamaz demelerinde yüzün sık sık kızarır oluyor. Adam oluyo işte basbaya, gün gün.
Şarkı söylüyorum mutfakta , dolapları daha az karıştırsın die:P Ben şarkı söyliyince tempo tutup dans etme telaşına ağyarla fazla ilgilenemiyo a, ondan sebeb. Dünkü şarkı ikide bi dilime yapışan gıcık bişi; "Neler oluyor hayatta. birde şu rüya gerçek olsa, olsa ..." Nakarata gelince " beni arıyor, beni soruyor hayırdır inşallah. Hey!" diiicem, Bıdık "eeyyy" diye son nidayı ağzımdan kapıyo:D
Aziz Ruh tefriş etti an itibariylen günlükcüm. bye

Yorumlar

Siyah elma dedi ki…
İNSAN ZAMAN GEÇTİKÇE TANIK OLDUKLARINA ŞAŞIRIYO. HER ŞEY ÇOK ÇABUK DEĞİŞİYO MAALESEF...
Hacer dedi ki…
Anneler için dha da garip. bebeğinin kendi parçası olduğunu düşünür ve hissederken, onun, kendinden menkul apayrı bi kişilik olduğunu gün gün burnuna dürtmesi baya dokunaklı oluyo:P di mi?
Siyah elma dedi ki…
SORMA... HER DÜRTÜŞ AYRI BİR ŞEYİ ZORLA DA OLSA FARK ETTİRİYO İNSANA. BÜYÜDÜKÇE DÜRTÜŞLER DE DEĞİŞİYO. KENDİNE HAS ÜSLUBLARI OLUYO DAVRANIŞLARININ... KİME ÇEKTİ BİLMEM'KİLER. ŞAŞIRMALAR HEP. NETEKİM ÇOCUK YETİŞTİRMEK BİR SANAT MİRİM. KARŞILIĞI YOK GİBİ GÖRÜNSE DE; EN BÜYÜK SANAT.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cık cık...