Çocuk proğramlarını takibden hiç vazgeçmedim. Radyodan,tvden, ayrım yapmadan takibettim. Takib yeteneğim giderek berbat bi hal alsa da yakaladığım zaman çok keyif aldığım bi sürü dizi, proğram var bu içerikli.
-Benimle oynarmısın. Trt'nin çift kaşarlısı:) Her dönem ana karakterleri yeniden düzenleseler de temel olarak aynı keyifli seyir özelliğini koruyor. Ama hakikat, önceleri daha da güzeldi.
-Gece Bahçesi. En küçük seyirciler için çok şirin bi izlence. Her şey tam onlara göre. İsimler, hareketler, işlenen konular ... Bıdık da bayılıyor. "Apsi deyzi "başlamış mı bakalım diyince ben, hemen koşup tv'u açıyor.
-Rahat Koltuk.Yumurcakta yayınlanıyor.
-Minuscule. Yumurcak tv.
-Öğretmenim Canım Benim. Trt çocuk.
-Bak Çiz ve Bak Yap. Trt Çocuk.
-ZabooMafoo. Yumurcak tv.
-Caillou. Yumurcakta yayınlanıyor.
-Sihirli Atlı karınca. Trt çocuk.
-Bernard. Ona bayılıyoruuuum:) trt çocuk.
-Öcükle Böcük. Çok aptallar:) Trt çocuk.
-Franny'nin Ayakları.Trt çocuk.
-Hayvanları Tanıyalım.Trt çocuk. Üç soru haklı hayvansal bi soruya üç kaçık cevaptan sonra "bu hayvanın sırrını bize söylee!" komutu sonrası. Küçük bi hayvansal sır öğreniyosunuz. Şirin bişiy.
-SupongeBob.cnbc-e.
-Poko. Yumurcak tv.de.Dış sesler çok şeker:)

Şuan aklıma gelen tv yayınları bunlar. Eminim unuttuğum bi sürü şey vardır:)

Yorumlar

Siyah elma dedi ki…
VALLA BEN BU KADAR OLDUĞUNU BİLE BİLMİYODUM. AMMA ÇOKMUŞ :)
Hacer dedi ki…
Civciv izlemiyo mu?
Siyah elma dedi ki…
O MADAGASKARIN İLK ONBEŞ DAKİKASINI İZLİYO :) SONRASI EKŞIN. TVLERDE DE BİR BEZ BEBEK VARDI ŞİMDİ ONDAN DA SOĞUDU. VARSA YOKSA SOKAK. GECE GÜNDÜZ FARKETMEZ. BU ARALAR ACAYİP SABIR DEPOLAMAM LAZIM. YAŞAYAN BİLİR DOSTUM :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cık cık...