İştahsız bi bebek annesini usta bi aşçı yapabiliiir:) Anneyi usta yapan bebek midir, yoksa annenin şevkati mi? Kime ne:) Bebek iştahsız ama ben henüz usta olmadım. Ama yoldayım:P Neyse bu bi girişti, girildi. Şimdi sözü kalabalıklaştırıp, genişleteyim. Sonra da suyunu çıkarıp sıkıp ıkıp. son damlayı da koyduktan sonraaa... :) Gıcıııkk.
Bebek sandivic seviyor, bunu keşfetmiştim. Ama ekmeğin dışını hala çok iyi öğütemiyor. Dişleri yetersiz. Ben de ona sandiviç içi yaptım, kısmen yani. Şöyle ki:
Domatesi rendeledim. Biraz zeytin yağı koydum. Bi- iki zeytini de rendeledim. Labne peynir ve tuz ekleyip karıştırdım. Ekmeği banarak yedirdim, yedi. Ama üç kere:) Şimdi, dedim ya yoldayım, bunun için. Yeni bişiyler keşfetmek lazım:) Dedim de aklıma geldi. Ben pek tv seyretmiyorum. Hakikaten ama. Seyretmiyorum diyen bi sürü kişi bana göre sıkı izleyici gibi. Günün değişik saatlerinde bıdığı oyalamakta zorlandıkça, bazen de kriz çıkarmasın diye çocuk kanallarını (yumurcak ve trt4 ü) açıyorum. Bu vesileyle baya çocuk proğramı keşfedebiliyor ve keyifleniyorum. E tv de izlemeye başlamış oldum:) Takib olayı yok gerçi a, denk gelince biraz bakayım dediğim baya şey var. Önceki postlardan birinde çoğunu sıralamıştım. Unuttuklarımdan biri, harika biri, telmo ve tula. Küçük aşçılar. Çok şekerler ya:) Çizgiler, sesler, yaklaşımlar, tarifler, hepsi çok şeker. Şimdi de icat yapıyorlar mış. İzlemek lazım. http://www.telmoandtula.com/ da adresleri.
A bi de Tomi ve tuhaf dostları yumurcakta devam ediyormuş. O da çok matrak. He bi deee komik hayvancıklar Gazoon var. Mutlaka izlenmeli, müthiş:)
Ne alakasız biten bi post oldu. Tam da başta dediğim gibi suyunu çıkardım:)

Yorumlar

Siyah elma dedi ki…
KEŞKE BİZİMKİ DE TVDE BİŞİYLER İZLESE, SEVSE. VARSA YOKSA SOSYALLEŞİP, KOMŞU ÇOCUKLARIYLA KAYNAŞMA.
Hacer dedi ki…
Bunu şikayet diliyle diil öğünmeyle söylemelisin Hafiyecim;)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cık cık...