Bayram

Bu gün karmaşık bi gün. ihtilaf yaşamayı kimse istemez sanırım. yada sağlıklı olan kimse... ama bunun içine düştüm işte. tam içine:( Bu gün bayrammı değilmi meselesi. Peki bu gün bayrammı? bayram ne? nasıl olur? Her ferdin mustakil karşılayacağı, kedi başına idrak edeceği bi zmn mıdır bayram? Üzülüyorum:( böyle karmaşık yaşamak, böyle ihtilaflı, böyle havada.. canımı sıkıyo. Böyledir ama di mi? virajsız. düz, dümdüz diiil hiç bi yer. en çok sıkıldığım yollar dümdüz ovalardı:) (ankara-konya yolu mesela : ) ) şimdi virajlardan şikayet ediyorum ( e, nabıyım midem bulanıyo:) ) olmalı biliyorum. 'malı' yı bi yana bıraksam da oluyor ve olacak.
e, peki bu gün bayrammı?

Yorumlar

İpsiz Uçurtma dedi ki…
Evet, ihtilaf yaşamayı kimse istemez ama bizi biz yapan yaşadığımız ihtilaflardır ya; onun içindir sanırım hep sonuna kadar yaşarız ihtilaflarımızı.
Hiç bitmesin soracağın sorular ki insan olmayı biraz daha fazla hissedelim hep beraber. Merak... insan olmak sadece merak...
Nedir bayram? Nasıldır? Doğru mudur yaptıklarımız? Nasıl yaşanır ki bu meret? Bir kullanım klavuzu olan var mı? Birlik beraberlik vakti midir? Yoksa bakın kutsal bir olay dibine kadar yaşayın doyasıya mıdır?
Sorular sorular sorular... cevaplanması ancak çook sonraya kalır umarım... Ne de olsa bu dünyada yok bunların soruları sanırım. Kestirip atamasakta yer yer unutmak lazım bu tip soruları.
Benim niyetimdir sana dua olsun : İnşallah hayatındaki soru işaretleri hiç azalmaz hep artar. Ancak böyle bulunur yolun eğrisi, doğrusu. Bakana göre değişir ya bu istek... Kimbilir belki zararsız bir beddua, belki de en yararlısın bir dua :)
Bayramın mübarek olsun...
Hacer dedi ki…
:) eyvallah
Hacer dedi ki…
cvp lar geç gidiyo. ama ben sabırsız biriyim:) eyvallah. böleyse tümü, beddularını her zmn beklerim:D

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cık cık...