Sayıklama(!)

Yine aklıma düştün bu gece. Önüne baksana kardeşim! Ufak çaplı bi sarsıntı geçirdim bu düşüşle.Bayanlara öncelik veren bi zihniyetle, yine önce seni düşündüm. Sonra... sonra bi de kendimi ....
Sen başı çekmeyi seversin. E hani çekici de sayılabilirsin. Ama biliyormusun güzelim, beni hiç çekmedin. Ama sürüklendim.
Sen güneşi ağırlarken gözlerinde, ben ardın sıra kara bi gölge! Evet, dokunulmaz bi bölge! Lakin, lakin sıkıldım ardın sıra sürüklenmekten, sıkıldım. Çıkalım bu proğramdan güzelim. Sıkma iptal bi hassas yıkama ayarlayalım sevgimize. Leke çıkarıcılar, kireç sökücüler dizilsin emrimize. Vernelle yumuşatalım 'biz ' i. Domestosla dezenfekte edelim geçmişimizi; kotuklarımız kabarsın. Kabarsın ve müteheyyir uykular hazırlasın istikbalimize. Uykuyla uhuvvet ilan edelim. Tutalım ellerinden, önce sağa, sonra sola, sonra tekrara sağa bakaraktan geçerken dertlerimizden.
Sen ikamesi olmaya bişeysin. Piyasa değeri yok sevgimizin. Ve hayat promosyon konusunda pek kıtmir; üç kapak getirene bi saadet vermiyorlar güzelim.
Ama sen yine de, çatma o viyolansel kaşlarını hüzünle. Her hüzün bi rodrigo gitar konçertosuna dönüşüyor yüzünde. Bayıyor bu melodi beni güzelim, baylıyorum. Öyle sıradan bi şiir dinletisine dönüşmesin aşkımız. Zaafsal sululuklarla mendillere bulaşmasın. Çekelim burnumuzu ve gırtlağımıza gömelim bilmum akışkanlarımızı. Gömelim sellerimizi.
Ama... Ama sen yine de çatma o viyolansel kaşlarını hüzünle. Her hüzün bi rodrigo gitar konçertosuna dönüşüyor yüzünde. Bayıyor bu melodi beni güzelim. Bayılıyorum... Bay... Bay...
mart 2000(sanırım)

Bu yazı, bu tarz feveranların ortalama sahibi olmaları itibariyle müzekker sigalı yazılmıştır:PP

Yorumlar

mustafacan dedi ki…
bunun müennesi de olur ortalama olarak ama.
Hacer dedi ki…
Olur tabi. Ama bunun kadar keyifli olmaz okuması:P Çünkü daha ağlamalı sızlamalı ve gürültülü olur:P

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cık cık...