Madagaskar (Madagascar)

Komedi / Macera / Animasyon
Gösterim Tarihi: Haziran 2005
Yönetmen:Eric Darnell , Tom McGrath
Senaryo:Mark Burton , Billy Frolick
Müzik:Hans Zimmer 2005,
ABD ,
Süre:80 dk

SeslendirenlerBen Stiller (Aslan Alex) , Chris Rock (Zebra Marty) , David Schwimmer (Zürafa Melman) , Jada Pinkett Smith (Hipopotam Gloria) , Sacha Baron Cohen (Julian) , Cedric the Entertainer (Maurice) , Christopher Knights (Private) , Andy Richter (Mort)

Yaşadıkları hayvanat bahçesinde kendi düzenlerini kurmuş dört arkadaş hayatlarını mutlu günlerle geçirmektedirler. Aslan kral Alex, zebra Marty, zürafa Melman ve suaygırı Gloria kendi ormanlarını şehrin ortasında kurmuşlardır.Normal seyreden hayatları içlerinden birinin mecara arayışları yüzünden değişir. Zebra Marty merak ettiği dış dünyayı keşfetmek uğruna bir gece kaçar. Onun yokluğunu farkeden arkadaşları çok sevdikleri dostlarını bulmak için yollara düşer. Şehrin ortasında dolaşan koca koca hayvanların komikliği bir yana, arkadaşlarını bulmayı başarırlar. Hep beraber eve dönmek üzereyken onları hayvanat bahçesine götürecek olan son treni de kaçırırlar. Kötü güçler gene işbaşındadır ve bizim kafadarlar bir şekilde kaçırılır. Atıldıkları bu serüvenin sonunda kendilerini Madagaskar adasında bulurlar. Ama alıştıkları rahat düzenden uzak kalmak ve doğalarının gerektirdiği gerçek yaşantıya uymak onlar için pek de kolay olmayacaktır.

http://www.beyazperde.com/film/2627 adresinden yürüttüm:P Bi de afiş yürüttüm ama olmadı:P Mutlaka izleyin derim;)

Yorumlar

Hacer dedi ki…
Bi daha gidecez Özlemle;) A,siz daha gitmediniz miiiiiiiiiiiiiii :P
Hacer dedi ki…
hehehe
Hacer dedi ki…
Heeeyt bea:) Özlemle de gittik. Yine pıt pıt mısır yedim:) Yine yan koltuk ikramı. Yine çok güldüm. Yine çok beğendim.Yine gideceğimdir:))

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cık cık...